Game of SCOOT la Baia Mare

În timp ce mergeam spre concursul de skateboarding Nova Open din Baia Mare (eveniment la care am filmat și despre care o să publicăm un after-movie) am realizat că știu acolo un rider de trotinetă excepțional Tomas Savos cu care îmi doream de super mult timp să filmăm un game. Atunci când i-am scris, Tomas a fost down for it, doar că pe moment nu aveam niciun adversar disponibil, toți prietenii lui erau plecați din oraș. Instant m-am gândit la un alt rider deosebit Tamas Trozna care locuiește în Târgu Mureș, cumva prin apropiere dar în același timp destul de departe. Deja îmi imaginam battle-ul și doream foarte mult să se întâmple. Atunci când i-am scris lui Trozna am aflat că el urma să facă un trip la Cluj-Napoca și am realizat că de acolo lejer se poate ajunge cu un autobuz. Trozna a fost de-acord să vină la Baia Mare, cu o singură condiție, și anume că după ce filmăm game-ul să-l ducem cu mașina înapoi la Târgu Mureș întrucât nu există o altă variantă de a ajunge în timp util acasă și trebuie neapărat să fie următoarea zi la școală. Așa și am făcut, vă zic sincer, până în ultimul moment am avut emoții mari, iar atunci când i-am văzut pe ambii băieți următoarea zi în skatepark, m-am relaxat și am savurat un battle cu adevărat interesant. 

Nu vreau să vă zic prea multe detalii pentru că trebuie să vedeți acest game cu ochii voștri. Dar vă zic totuși că Trozna a fost puternic pe grinduri iar Savos pe trickuri de echilibru. Fiecare a arătat un nivel înalt de riding și pentru asta îi felicit.

Mi-a plăcut foarte mult procesul de organizare și ideea de a uni rideri din diferite orașe. Băieții mi-au zis ca nu au mai jucat un game între ei până în acel moment și că a fost o oportunitate deosebită de a o face în cadrul proiectului Cazi, te ridici!

Scris de Timo Lutencu, poze de Lidia Cremenescu

Înapoi la blog

2 comentarii

Merci mult, Dia 🔝🐏❤️

TIMO

More content like this 🔥🔥🔥

Dia Vlad

Scrieți un comentariu