2v2 Game of BLADE

În a patra săptămână din sezonul nou, a venit rândul rollerilor și am zis să facem ceva diferit, ceva ce nu s-a mai făcut la role pe canal până în acest moment. Ceva ce să dezvolte munca în echipă și în același timp să unească comunitatea, așa că am propus un game 2v2. Urmăresc îndeaproape tinerii care au apărut în vizor în ultimii ani, sunt băieți care nu se dau pe role de așa multă vreme, dar care au reușit să progreseze și să dezvolte un stil autentic plăcut de urmărit. 

Game of BLADE in skatepark HerastrauVă povestesc câte ceva despre fiecare luându-i în ordinea din poză.

Primul este Toma Bucur, are 16 ani, se dă pe role de 5 ani și deja a reușit să ia de două ori Best Young Gun la Lemonade Sessions. Cu Toma anterior am mai filmat un Game of BLADE avându-l ca adversar pe Alex Bomboe.

Al doilea este Cozmanciuc Antonie-Vlad, are 17 ani și se dă pe role de doi ani. Abia a început să prindă încredere în grind-uri, dar rupe funbox-ul în două reușind să dea backflip, misty flip și chiar misty 900. Toate flip-urile îi vin mai ușor pentru ca Tony este în lotul olimpic al atletismului românesc. Face sărituri în lungime, sărituri cu prăjina la care are un record personal de 4,4 metri. Face atletism de patru ani, a fost aproape de recordul național la heptatlon și are multiple titluri naționale. 

Al treilea este Liviu, se dă pe role doar de doi ani și este un rider care progresează extrem de rapid. Este foarte bun la grind-uri, a reușit deja să învețe backside savannah, un trick tehnic care nu iartă greșeli și necesită mult curaj pentru a-l învăța. Eu personal am încercat să învăț backside savannah, după câteva încercări am căzut foarte urât și mi-am fisurat câteva coaste, de atunci am prins o mare frică față de acest trick și nu mi-a mai venit să risc. Liviu a setat acest trick în joc, deci aveți posibilitatea de a vedea de ce este atât de dificil și de asemenea ce se poate întâmpla dacă nu pici bine în grind. 

Și ultimul, dar nu cel din urmă, Laizy. Are 15 ani, s-a dat un timp pe skateboard apoi a făcut tranziția și de patru ani se dă pe role. Este pasionat de filmmaking, are două camere pe peliculă: Sony VX2100 și Panasonic HVX200, recent a cumpărat un obiectiv fish-eye și deja are tot necesarul pentru a filma un profil de role împreună cu semenii săi.

S-au organizat două echipe echilibrate, Liviu cu Laizy care s-au numit Haghemaa și Tony cu Toma - Pirații. Băieții au setat multe trick-uri pe ollie boxul din Skatepark-ul Herăstrău, mi-ar fi plăcut să văd o varietate mai mare la diverse elemente. Într-un fel îi înțeleg, acel ollie box este atracția principală a rollerilor care merg în Herăstrău, este perfect, ideal pentru a învăța trick-uri noi și îți vine să te dai pe el în continuu. Am văzut și câteva tumbe, dar și fail-uri nebune, ceea ce m-a impresionat. Au fost câteva momente la care nu m-am așteptat, ceea ce e cel mai satisfăcător atunci când filmăm un joc.

Un fun fact despre mine este faptul că eu de multe ori țin cu pierzătorul, nu cred că este corect să aleg un favorit și să țin cu el de la început până la capăt, așa nu aș mai avea o poziție neutră. Îmi place să susțin moral pe cel care are nevoie cel mai mult de un boost de energie. Este o satisfacție enormă atunci când gândurile se materializează și are loc o întorsătură de situație. Mă bucur mult și ulterior orientez energia spre adversar. 

Într-un final a ieșit un blade cu vibe-uri pozitive, ne-am distrat mult ceea ce este de asemenea foarte important. Vă las să-i vedeți pe băieți și să savurați ceea ce am filmat.

Scris de Timo Lutencu, poză de Timo Lutencu

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu